Acte de celebració del 20è aniversari de l'escola Miquel Martí i Pol

Aquest curs escolar 2020-2021, l’escola Miquel Martí i Pol celebra el 20è aniversari.

Per commemorar aquesta efemèride, durant aquest curs escolar, tot l’alumnat participa del projecte del centre d’homenatge al poeta que dona nom a l’escola, amb diferents activitats interdisciplinars.

D’aquesta manera, cada aula porta el nom d’un poema de Miquel Martí i Pol escollit pels alumnes, els quals treballen aquest poema com a centre d’interès. També han decorat la porta de la classe amb el nom del poema.

A més, aquest curs escolar s’inaugurarà la biblioteca del centre i es publicarà un conte en col·laboració amb l’Ajuntament. I, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, s’oferirà un recital de poemes de Martí i Pol.

Per altra banda, tot l’alumnat del centre ha participat en la pintura d’un mural a càrrec de l’il·lustrador Joan Turu per commemorar l’aniversari.

En funció de l’evolució de la pandèmia, la idea de l’escola era organitzar un acte i convidar-hi tota la comunitat educativa del municipi. Finalment, es farà un acte telemàtic formal de celebració d’aquest aniversari, a través de YouTube, el dimecres 21 d’abril a les 18 hores.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-04-2021 16:22