Oferta formativa del SEOVT pel maig

07/05 "FES EL TEU CURRÍCULUM ATRACTIU PER A LES EMPRESES AMB CANVA"
Vols aprendre a  fer un currículum més atractiu? Crea dissenys increïbles amb les eines i les plantilles de Canva.
T'explicarem el funcionament d’aquest web perquè puguis donar el teu toc personal i professional al currículum.

13/05 "LA FÓRMULA SECRETA PER FER UN BON CURRÍCULUM"
Un bon currículum és l’eina imprescindible per aconseguir que les persones seleccionadores et truquin per fer l’entrevista de feina. Vols millorar el teu?

14/05 "SUPERA UNA ENTREVISTA DE FEINA AMB ÈXIT"
Saber què has de preparar-te abans d’anar a una entrevista t’ajudarà a superar-la. Què et preguntaran? Com pots gestionar les teves emocions? Quins aspectes valoren les empreses?

20/05 "GESTIÓ EMOCIONAL EN LA RECERCA DE FEINA"
Com et sents ara que estàs cercant feina? El nostre estat emocional i la gestió d’aquest durant aquest procés ens facilitarà aconseguir el nostre objectiu. En aquesta sessió, explicarem les principals emocions i donarem pautes per a la seva gestió.

21/05 "VULL TROBAR FEINA! FAQ’S"
Envies molts currículums i no et truquen? Et descarten a les entrevistes? T’han de fer un contracte i no tens clares les condicions laborals?
En aquesta sessió resoldrem aquells dubtes que puguis tenir sobre la teva recerca de feina per acompanyar-te en aquest procés, oferir-te pautes per millorar-la i que aconsegueixis el teu objectiu.

27/05 "CREENCES LIMITANTS EN LA RECERCA DE FEINA"
Què és una creença limitant i com afecten la teva recerca de feina? Aprèn a generar creences potenciadores per trencar patrons i fes un canvi per aconseguir els teus objectius laborals.

04/05/2021
Fins el 31/05/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04-05-2021 13:09