Les escoles reben material multimèdia per valor de més de 27 mil euros

Última revisió 14-10-2021 09:29
14/10/2021

L’Ajuntament els ha repartit 40 tauletes i els respectius cànons, 48 chromebooks, les llicències i una maleta per carregar tauletes.

Després de consultar a les escoles i instituts les seves necessitats reals, els instituts van manifestar que no tenien cap necessitat d’aquest tipus ja que la Generalitat els havia fet una aportació extraordinària de material multimèdia. Per la seva banda, les escoles van fer la seva demanda i l’Ajuntament els ha repartit 40 tauletes i els respectius cànons, 48 chromebooks, les llicències i una maleta per carregar tauletes, per un valor total de 27.405,74€.

Sobre l’adquisició de punts MIFI per a famílies sense connexió a Internet, actualment i fruit d’una inversió feta durant el confinament, l’Ajuntament disposa de 17 punts MIFI: 10 distribuïts ja i 7 en reserva. I, en cas de necessitat, l’adquisició de més punts MIFI és molt àgil.

Sobre incentivar la realització d’una trobada per a la formació del professorat interessat en E-learning, després de fer la consulta amb el professorat, la resposta va ser que no tenien necessitat d’aquest tipus de formació, que ja els la oferien des d’altres vies.

Aquesta dotació de material multimèdia per a les Escoles del municipi és una iniciativa sorgida de l'Oficina Covid.

Et pot interessar