Retorn a l'escola bressol

Última revisió 04-06-2020 11:56
03/06/2020

A partir de dilluns, les escoles bressol municipals reobren les portes, amb totes les mesures higièniques i de prevenció establertes, per acollir 29 infants que han sol·licitat reincorporar-se i acabar presencialment aquest curs escolar.

La Generalitat va anunciar la reobertura dels centres escolars a partir de l’entrada en la Fase 2 de la desescalada i l’Ajuntament ha decidit oferir la possibilitat de retorn a les aules dels infants de les escoles bressol municipals a partir del proper dilluns 8 de juny, quan Lliçà d’Amunt entri en aquesta fase.

Per això, l’equip de mestres de les dues escoles bressol municipals han elaborat un pla de reobertura amb totes les mesures higièniques i de prevenció dictades per l’administració autonòmica. En aquest sentit, han reorganitzat els espais interiors i exteriors, i han adaptat la ràtio a la normativa de 5 infants per mestra.

L’Escola Bressol Municipal Nova Espurna reobrirà amb 16 infants i l’Escola Bressol Municipal Palaudàries ho farà amb 13 infants. Aquestes han estat les sol·licituds rebudes.

Així, doncs, el proper dilluns 8 de juny, les escoles bressol municipals Nova Espurna i Palaudàries reobriran les portes per acollir aquests 29 infants, «amb sensacions molt diferents i noves per tothom, degut a la nova situació, però no deixant mai de banda el sentiment d’acompanyament a l’infant», diu l’equip educatiu.