PFI-PTT d'Auxiliar d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració

Descripció

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d'elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d'aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client.

Accés

Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin com a mínim 16anys d'edat i com a màxim 21 en l'any d'inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.

Dades de contacte

  • Telèfon: 93 841 46 52
  • Correu electrònic:  a8960390@xtec.cat
  • Horari d’atenció al públic: de 8.30 a 14.30h

Informació d'interès

Calendari curs 2022-23

Regidoria responsable

Punts de prestació

C. de la Baronia de Montbui, 30-34 (antiga escola Sant Baldiri)

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-04-2022 12:13