6a edició de "Benvinguts a pagès"

Última revisió 24-09-2021 14:43
24/09/2021

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre torna la festa de la pagesia catalana: Benvinguts a pagès!

Durant el cap de setmana, les explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, els ramats, les barques i els obradors. Una oportunitat per viure una gran experiència, descobrir on neix tot allò que mengem, conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa i omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors.

Les visites gratuïtes a les explotacions s’han de reservar prèviament a través de la pàgina web: https://benvingutsapages.cat. A més, l’esdeveniment compta amb la participació de restaurants, que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries.

Entre les explotacions que es podran visitar n’hi ha una del nostre poble: Can Quimet Gall, una petita explotació familiar on produeixen verdures ecològiques de temporada i on tenen una granja de gallines ecològiques. L'horari de visites és el dissabte, de 10h a 14h i de 16h a 19h i diumenge, de 10h a 14h. Pots reservar la teva visita a l’enllaç.

Benvinguts a pagès
Benvinguts a pagès