Nou aparcament públic al centre urbà

Última revisió 27-01-2021 13:47
27/01/2021

L’aparcament, de 640,02 metres quadrats, estarà situat al barri de Sant Joan.

La Brigada d’obres municipal ha iniciat les obres d’adequació d’un terreny situat al barri de Sant Joan, al centre urbà, cedit a l’Ajuntament per a ús d’aparcament públic: retirada d’herbes, aplanament, il·luminació, etc.

L’accés a l’aparcament, de 640,02 metres quadrats, es farà a través del passatge situat al número 8 del carrer de Sant Joan, al qual s’ha atorgat dret de pas a l’Ajuntament.

La Junta de Govern Local del passat 30 de novembre va aprovar la signatura del conveni mitjançant el qual les senyores R.O.S. i M.R.R. cedeixen a l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt la porció de terreny de 640,02 metres quadrats sense edificar ni pavimentar situada al Polígon 16 Parcel·la 18 de les Peces de Can Guadanya per a ús d’aparcament públic. El termini de la cessió és d’un any, a comptar des de la seva signatura, renovable automàticament per períodes d’igual duració, si no hi ha un preavís de rescissió per qualsevol de les parts amb sis mesos mínims d’antelació. La signatura del conveni va tenir lloc el passat 11 de desembre.

La mateixa Junta de Govern Local va aprovar la signatura d’un altre conveni amb la Comunitat de Propietaris del núm. 8 del carrer de Sant Joan, propietària del passatge de 42,49 metres quadrats que servirà d’accés a l’aparcament. El conveni, que també es va signar el passat 11 de desembre, atorga a l’Ajuntament un dret de pas respecte al passatge. El termini de la cessió també és d’un any, a comptar des de la seva signatura, renovable automàticament per períodes d’igual duració, si no hi ha un preavís de rescissió per qualsevol de les parts amb sis mesos mínims d’antelació.