Cloenda del Consell d'Infants

Última revisió 15-06-2023 14:54
15/06/2023

Els nens i nenes que formen el Consell d’Infants del municipi van celebrar la cloenda d’aquest curs escolar 2022-2023 el passat 9 de juny a la Biblioteca Ca l’Oliveres.

En aquest acte, els consellers i conselleres van explicar les activitats que han organitzat i tot allò que han treballat durant el curs, per exemple formar part del jurat del Carnaval, preparar xapes per al Dia de la dona i repartir-les pel centre urbà i les botigues o realitzar recomanacions de llibres per a exposar-les a la biblioteca per Sant Jordi.

La cloenda es va fer amb la presència de professors i familiars, i va comptar amb la participació de l’Alcalde, Ignasi Simón, i el regidor d’Educació, Fran Sánchez.

Els nens i nenes també van preparar un joc de preguntes sobre el Consell d’Infants per a què hi participessin les famílies.

Finalment, es va oferir un pica-pica per a tots els assistents.

Els integrants del Consell d’Infants donen les gràcies a l’Alcalde per fer possible aquest projecte dins del municipi i per donar-los l’oportunitat d’escoltar-los.

Els nens i nenes del Consell d’Infants (Lliçanens) són la veu dels més menuts del poble i han demostrat, un cop més, que ho fan d’allò més bé.

Moment de la Cloenda d'Infants 2023
Moment de la Cloenda d'Infants 2023