Per Reis, cap infant sense regal!

Última revisió 22-11-2023 14:59
22/11/2023

La regidoria d’Acció social torna a organitzar la Campanya solidària “Per Reis, cap infant sense regal!”, una campanya que es va iniciar ara fa vuit anys.

L’objectiu d’aquesta campanya és recollir joguines, no-ves o en perfecte estat, per a diverses franges d’edat, per repartir-les entre els nens i nenes i el jovent beneficiaris de Serveis Socials, i que cap d’ells es quedi sense regal la nit màgica de Reis. 

Les persones que vulguin col·laborar-hi poden:

  • Portar joguines noves o en perfecte estat. 
  • Apadrinar una carta de Reis. 

Els nens i nenes i jovent beneficiaris de Serveis Socials escriuran una carta als Reis i les persones que vulguin fer realitat la seva petició podran recollir una d’aquestes cartes i col·laborar amb un regal concret per a una per-sona determinada. 

La recollida de cartes tindrà lloc fins al 15 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dilluns també de 16h a 19h, a les dependències de la regidoria d’Acció social.

Les joguines noves o en perfecte estat i els regals de les cartes s’hauran de portar a les dependències de la regidoria d’Acció social, de dilluns a divendres de 9h a 14h, o al Parc de Can Godanya, de dilluns a divendres de 16h a 20h, també fins al 15 de desembre.

Més informació: regidoria d’Acció Social.

Per Reis, cap infant sense regal! 2023
Per Reis, cap infant sense regal! 2023