El Programa de Formació i Inserció (PFI) d'Auxiliar d'Hoteleria passa a ser un Pla de Transició al Treball (PTT)

Última revisió 03-06-2021 15:33
03/06/2021

A partir del curs escolar 2021-2022, l’organització d’aquest programa anirà a càrrec de la Generalitat i l’Ajuntament, i formarà part de l’oferta educativa de l’Institut Lliçà.

EL PFI és un programa de formació i inserció per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han graduat en ESO, on realitzen mòduls de formació bàsica i formació professional, que els prepara tant per incorporar-se al món professional com per continuar amb els estudis de Grau Mitjà.

El PFI d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració que es realitza a Lliçà d’Amunt té una durada d’un curs escolar (1000 hores) de les quals 180 hores es fan en restaurants de la zona. La formació, a part de tenir una vessant pràctica, també comporta uns mòduls de formació general que preparen per a accedir als mòduls de Grau Mitjà. Els o les alumnes que obtenen el títol tenen un certificat de professionalització de nivell 1 i l’oportunitat de continuar estudiant i/o treballant.

El curs escolar 2021-22 arribarà la cinquena edició d’aquest PFI, però amb una novetat important: passarà a ser un PTT, és a dir, un Pla de Transició al Treball, organitzat pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt. I, passarà, per tant, a formar part de l’oferta educativa de l’Institut Lliçà.

Així, doncs, el curs escolar 2021-22, l’Institut Lliçà tindrà una àmplia oferta educativa: ESO, Batxillerat, FP de Sistemes microinformàtics i xarxes, Itinerari formatiu específic (IFE) per a joves amb necessitats educatives especials i el PTT d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració.

Les dates de preinscripció al PFI-PTT per al proper curs 2021-22 van ser del 10 al 21 de maig, com vam anunciar en l’anterior butlletí. El 6 de juliol es publicarà l’oferta final d’alumnes admesos i aquests podran formalitzar la matrícula de l’1 al 10 de setembre.

Per a més informació: trucar al 93 841 66 25.

Alumnat del PFI
Alumnat del PFI

Documents adjunts