La biblioteca i Leroy Merlin col·laboren per oferir tallers

Última revisió 18-11-2019 17:18
15/11/2019

La Biblioteca Ca l’Oliveres i la botiga Leroy Merlin del poble van iniciar una col·laboració, el passat mes d’octubre, per oferir una sèrie de tallers de manualitats gratuïts, adreçats al públic jove i adult.

La primera col·laboració va ser el mes d’octubre amb el taller “Fem un moodboard, que va tenir molt bona acollida.

Aquest mes de novembre, en el marc de  la Setmana de la Ciència, es farà una xerrada i taller sobre domòtica. El dijous 21 de novembre,  a les 19h, tindrà lloc la xerrada: “Domòtica... la teva casa connectada”, que es complementarà amb una part pràctica, el dissabte 23 de novembre a la botiga Leroy Merlin de Lliçà d’Amunt, on es mostraran els diferents productes relacionats amb la domòtica.

De cara al desembre, està previst un taller de joguines de fusta “Diy: Fes-t’ho tu mateix/a”, que tindrà lloc el dijous 12 de desembre,  a les 18h.

Per participar en els tallers mensuals cal inscriure’s prè­viament a la mateixa biblio­teca perquè les places són limitades.

Aquests tallers de manuali­tats estan lligats al fons documental de bricolat­ge, decoració, manualitats, etc. que es pot trobar a la bi­blioteca.

Taller de l'octubre amb Leroy Merlin
Taller de l'octubre amb Leroy Merlin