La Diputació ajorna el pagament d'algunes taxes i impostos en coordinació amb l'Ajuntament

Última revisió 20-03-2020 19:11
20/03/2020

L’Ajuntament treballa amb l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) per flexibilitzar més impostos i taxes amb l'objectiu de disminuir l'impacte econòmic provocat pel Coronavirus a les famílies del municipi.

L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha comunicat a l’Ajuntament que, de moment, ajornarà els pagaments de l’Impost de Vehicles i les quotes d'Escola Bressol, del Gimnàs del Pavelló d’Esports i del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD). L'Ajuntament i la Diputació estan treballant conjuntament per flexibilitzar més impostos i taxes.

Per altra banda, l’equip de govern té previst reunir-se amb els caps de tots els partits polítics representats a l’Ajuntament, a través d’una Junta de Portaveus telemàtica, per adoptar conjuntament tota una sèrie de mesures econòmiques que ajudin a pal·liar els efectes del Coronavirus en les economies familiar i empresarial del lliçanencs i lliçanenques.

De moment, l’ORGT aplicarà una pròrroga d'un mes en els pagaments que acaben la setmana vinent i, els propers pagaments, com per exemple l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), es prorrogaran fins a l’1 de juny. Els pagaments que comencen la propera setmana, càrrecs en compte d'1/04, com les quotes del gimnàs del Pavelló d’Esport, de l’Escola Bressol i del SAD, es carregaran l'1/5.

ORGT Lliçà d'Amunt
ORGT Lliçà d'Amunt