L'Ajuntament rep l'alumnat francès d'intercanvi

Última revisió 04-03-2020 13:49
04/03/2020

Aquest matí, l'Ajuntament ha fet una recepció institucional per als 10 alumnes francesos, 1 procedent de Grenoble i 9 de Caen, en el marc del programa d’intercanvis de llarga durada, que l’Institut Lliçà porta a terme amb instituts francesos i del Quebec, des de fa 4 anys.

La Biblioteca Ca l’Oliveres ha estat l’escenari d’aquesta trobada, on l’Alcalde, Ignasi Simón, la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Feli Romero, i el regidor d’Infància i Joventut, David Morales, han estat els encarregats de fer la rebuda de l’alumnat francès, que també ha estat acompanyat de dos professors de l’Institut Lliçà i del grup d'alumnes que formen part del programa i que van estar d'intercanvi a França a principis d'any.

L’acte ha comptat amb la projecció del vídeo institucional de Lliçà d’Amunt i també amb la intervenció de l’Alcalde, que els hi explicat, breument, la història i altres dades i curiositats del nostre poble i els ha obsequiat amb un detall corporatiu. Finalment, han gaudit d’un petit esmorzar.