Amb més de 300 pintxos venuts, la proposta gastronòmica del Rincón del Duende, “Les croquetes de la iaia”,  es va proclamar guanyador de la 4 edició de la Festa del Pintxo.

">

"Les croquetes de la iaia", guanyador de la Festa del Pintxo 2022

Última revisió 04-07-2022 14:42
04/07/2022

Amb més de 300 pintxos venuts, la proposta gastronòmica del Rincón del Duende, “Les croquetes de la iaia”,  es va proclamar guanyador de la 4 edició de la Festa del Pintxo.

El passat divendres, 1 de juliol, el barri de La Sagrera va ser l’escenari d’aquesta activitat gastronòmica i cultural,  enguany organitzada per l’Ajuntament, que va aplegar centenars de persones, entre les 19.30 del vespre i la 1 de la matinada.

Durant tota la nit, els establiments de restauració participants en el concurs: el Bar del Centre, Kaia Lounge, El Racó de la Mònica, el Restaurant La Cruïlla-Portal Vell, El Rincón del Duende, el Trencaclosques del Casal de la Gent Gran i Xuxes La Dolça, van vendre més de 1.500 pintxos, a un preu comú de 2 euros per pintxo.

La proposta gastronòmica del restaurant El Rincón del Duende, “Les croquetes de la iaia” elaborades amb pa, sucre, patata, oli, nou moscada, poma, pollastre i ceba, va ser el pintxo més venut i, per tant, guanyador del concurs. L’establiment va ser obsequiat amb un cap de setmana a qualsevol casa rural o habitatge d’ús turístic del municipi.

El públic assistent a més de degustar els set pintxos participants va poder gaudir de música en directe amb el grup Son del aire que, durant dues hores, van oferir un ampli repertori de música festiva estil rumba. L’associació Comerços i Serveis de Lliçà d’Amunt va ser l’encarregada de gestionar la venda de begudes.

Pintxos participants

  • Bar del Centre - Bipartito de truites: Patata ceba, bacallà, pebrots, oli, sal i ou.
  • Kaia Lounge -  Aupa: Xistorra de Navarra, ou de guatlla, sidra asturiana, ceba caramel·litzada, pebrot de Padrón i coca de Folgueroles.
  • El Racó de la Mònica -  Beso Fresco: tomàquet, ceba, pebrot vermell, all, cogombre, pa, sal, oli, vinagre, farina, aigua, ou i patata.
  • Restaurant El Portal Vell / La Cruïlla -  El Nostre Pintxo del País: Pa de cereals, salsitxa, salsa de tomàquet,  salsa de mostassa i ceba.
  • El Ricón del Duende - Croquetes de la Iaia: pa, sucre, patata, oli, nou moscada, poma, pollastre i ceba. 
  • El Trencaclosques - Hamburguesa trencaclosques: vedella, sal pebre, formatge, enciam, tomàquet i panet.
  • Xuxes la dolça - Sweet Watermelon: Síndria natural i llaminadura de sabor síndria.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Palet, lliurant el premi al Rincón del Duende
El regidor de Promoció Econòmica, Marc Palet, lliurant el premi al Rincón del Duende