Aquests itineraris pel municipi de Lliçà d'Amunt combinen el passeig per camps, boscos i rius amb la visita d'ermites i masies d'interès històric i arquitectònic. Les rutes proposades, que es poden fer a peu, en bicicleta tot terreny i fins i tot a cavall, són circulars i es poden fer en els dos sentits, amb inici i final a la Plaça de l'Església de Sant Julià. Estan senyalitzats verticalment (postes i senyals) i horitzontalment (franges blanca i groga).
Discorren majoritàriament per camins i corriols, tot i que es fa algun tram per carrers i cal creuar alguna carretera.
Té un recorregut total de 12 kms, discorre per la plana del riu Tenes i presenta dues variants que escurcen el trajecte: PR-C 32-1,variant de Sant Baldiri i PR-C 32-2, variant de la riera.
Recorregut: Plaça de l'Església, nucli històric, zona urbana, pla del riu Tenes, conjunt de Les Torres (Lliçà de Vall), ca l'Orlau, can Montcau, can Comes, ermita de Santa Justa, can Feu, camí vell de Caldes, can Carreras, plaça de l'Església. La variant de Sant Baldiri passa per l'ermita del mateix nom i permet enllaçar amb el PR-C 34, mentre que la variant de la riera passa pel marge dret del riu Tenes.
Indrets d'interès natural: zona fluvial i agrícola del riu Tenes, font de can Cosconer i alzines centenàries (Lliçà de Vall), bosc de can Montcau, bassa del Pardaler, riera de can Sabater, font de can Comes, alzinar de Santa Justa, plataners monumentals de can Feu.
Té un recorregut total d'uns 15'5 km i atravessa el municipi tot seguint turons, boscos i valls.
Recorregut: Plaça de l'Església, barri de can Bosc, barri de ca l'Artigues, camí ramader de Sant Baldiri, barri de can Farell, torrent de can Pa-i-aigua, sender GR Abrera-Sant Celoni, conjunt historic-arquitectònic de Palaudàries, ermita de Sant Valerià de Robers i can Coscó, barri de Ca l'Estapé, can Bosc, plaça de l'Església.
Indrets d'interès natural: Torrent de can Bosc, bosc de Palaudàries (bosc mixt de pins blancs, pins pinyoners, alzines i roures).